2020. már 10.

A csodák titka - Dr.Joe Dispenza: A placebo te magad légy

írta: Csilla Tünde Karácsony
A csodák titka - Dr.Joe Dispenza:  A placebo te magad légy

Te hiszel a csodákban? Vagy olyan ember vagy, aki próbálja minél realisztikusabban nézni a világot és nem is veszel tudomást olyan tényekről, amik kitágítanák a nézőpontodat? Spontán gyógyulások, placebók, kísérletek olyan betegekkel, akik gyógyszernek hitt cukorkáktól teljesen kigyógyultak a betegségeikből. Az orvostudomány már nagyon régóta tud a jelenségről, de mintha nem foglalkoznának vele elég kitartóan.

Ebbe a világba tekinthetünk bele. Sőt mi több megismerhetjük a hátterét ennek a jelenségnek, ami emberek életét változtathatja meg. Vajon lehetséges lenne mindez orvosi köpenyek, cukorkák és sóoldatok nélkül is. A válasz: természetesen. Személy szerint én mélyen hiszek a meditációk és vizualizációk erejében. Habár még rengeteg gyakorlásra és tanulásra van szükségem ebben a témában, - és ebben ez a könyv is rengeteget segített - bizton állíthatom, hogy a gondolatainknak elképesztő hatással vannak életünkre.

De hát ez már a Titok című könyv és film után is pontosan tudtuk, gondolhatnánk. Igen, de mi van azokkal, akik nem ennyire spirituálisak? Mi van azokkal, akik jobban hisznek a kész tényeknek? Nekik ez a könyv és az abban szereplő gondolatok bizonyítékul szolgálhatnak az élet egy újfajta életének megközelítéséhez.

Kinek ajánlom:

  • Azoknak, akik mélyen hisznek a gondolatok gyógyító erejében és érteni szeretnék ennek hátterét
  • Olyanoknak, akiket érdekel a placebo-hatás
  • Akik szeretnének változtatni a saját életükön és tenni is szeretnének érte.

Kinek nem ajánlom:

  • Olyanoknak, akik nem nyitottak az újfajta gondolkodásmódokra.
  • Azoknak akik inkább a könnyedebb, rövid olvasmányokat szeretik.
  • Azoknak, akik inkább kifogásként használnák, hogy ne bízzák rá magukat az orvosokra.Képtalálatok a következőre: meditáció
Szólj hozzá