2020. feb 22.

Életre szóló bölcsességek - Oprah Winfrey: Amit biztosan tudok

írta: Csilla Tünde Karácsony
Életre szóló bölcsességek - Oprah Winfrey: Amit biztosan tudok

Oprah Winfrey-t senkinek sem kell bemutatni. Elképesztő az a harmónia, az a bölcsesség, ami belőle árad és ezt sikerült a könyve soraiba is beültetnie. Az Amit biztosan tudok című könyv igazi gyöngyszem lehet minden önfejlesztő számára egy olyan nőtőt aki tényleg igazi harmóniában van önmagával és a világgal. Egy kicsit mi is kaphatunk ebből a békességből és bölcsességből, megérthetjük az igazán boldog élet pilléreit. Oprah gondolatai megerősítenek, boldoggá tesznek, megvilágítanak előttünk minden fontos dolgot.

Mert mi az az életben, ami igazán számít? Értékelnünk kell a mindennapok szépségeit, ahhoz, hogy igazán boldogok tudjunk lenni. Értékelnünk a körülöttünk élő embereket, a természetet és a tárgyakat. Minden hatással van ránk és mi is hatással vagyunk rájuk. Mert ilyen az élet. A könyv szerzője pont erre próbál ráeszméltetni minket.

Mindenkinek ajánlom Oprah könyvét. A gyakorlatiasabb szemléletűek talán kicsit kevésbé fogják élvezni, mivel ez a könyv határozottan nem az önfejlesztés gyakorlati aspektusairól szól. Azonban hiszek benne, szükségünk van rá, hogy igazi életbölcsességek, élettörténetek is felpezsdítsék a szívünket. Látnunk kell a példát magunk előtt.

Szólj hozzá

önmagad önszeretet Bölcsesség Odafigyelés